Business Norssi on

Tampereen yliopiston Business Norssi -lukiolinja on painottunut talous- ja elinkeinoelämään. Linja antaa opiskelijalle hyvän pohjan jatko-opintoihin, jotka tähtäävät elinkeinoelämän johto- ja asiantuntijatehtäviin.

Business Norssin opiskelijat ovat samassa veneessä heti opintojen alusta.

Business Norssin opiskelijat ovat samassa veneessä heti opintojen alusta.

Business Norssilla teemme monipuolista yhteistyötä yliopiston, teknillisen yliopiston ja useiden erilaisten yritysten kanssa. Käymme vierailemassa eri toimialojen yrityksissä ja koulullamme käy vierailijoita mm. talous- ja elinkeinoalan päättäjiä kuin myös yrittäjiä että yhditysten edustajia.

Linjan opinnoissa on keskeistä opintojen käytännönläheisyys. Business Norssilla käytetään monenlaisia, erilaisia pedagogisia ratkaisuja kuten ongelmakeskeistä oppimista, monitieteisyyttä, ilmiöpohjaisuutta sekä vertaisoppimista.  Teoriatietoja pääsee soveltamaan mielenkiintoisissa projekteissa ja hankkeissa, joita teemme erilaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

BN -linjalaiset perustavat oman NY-yrityksen ja pääsevät näkemään läheltä ja konkreettisesti nuoren yrittäjän elämää. Kansainvälisyys on  osa linjan opintoja. Opiskelijat saavat työskennellä myös kansainvälisissä verkostoissa sekä osallistuvat erilaisiin tapahtumiin. Linjalaiset osallistuvat moninaisiin tutkimushaasteisiin ja kilpailuihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s