Kiinnostavia vierailijoita elokuussa

Business Norssi -linjalla opiskelijat tapaavat kiinnostavia vierailijoita. Elokuussa 2014 koulullamme on käynyt lukuvuoden ensimmäiset vieraat.

Linjan uusi yhteistyökumppani on Pirkanmaan  Yrityskylä, josta ensimmäisen vuoden opiskelijoille kävi kertomassa projektikoordinaattori Essi Saarinen. Yrityskylätoiminta on suunnattu 6.-luokkalaisille, jotka harjoittelevat talous- ja työelämätaitojaan Yrityskylässä. Lukiomme BN-linjalaisilla on mahdollisuus saada koulutusta kuudesluokkalaisten yrittäjien ohjaamiseen keväällä 2015. 

Emilia ja Riku keskustelevat kansanedustaja Jaskarin kanssa.

Emilia ja Riku keskustelevat kansanedustaja Jaskarin kanssa.

Tulevaisuusvaliokunnan jäsen, kansanedustaja Harri Jaskari piti norssilaisille keskustelevan luennon Suomen talouden ja työn tulevaisuusnäkymistä. Tulevaisuusvaliokunnassa pohditaan mm. sitä, voidaanko lainsäädännöllä lisätä hyvää tulevaisuutta. Luennon aikana kuulimme Suomen talouden ja uuden työn  tulevista mahdollisuuksista, kuten onko unohtaminen Suomen valtti? Eli mitä metsäsektori voisi olla ilman puuta ja paperia tai Nokia ilman kännykkää.

Elokuun viime päivinä ykkösten Pirkanmaan talous- ja elinkeinoelämä -kurssilaiset saivat vieraakseen tiedottaja Satu Hardénin Keskosta. BN-linjalaiset saivat kuulla yleisesityksen Keskosta sekä kaupan uusista haasteista kuten sähköisestä kaupankäynnistä ja Venäjän kauppapakoitteiden vaikutuksista Keskoon.

Tiedottaja Satu Hardén kertoo kaupan uusista mahdollisuuksista ja haasteista.

Tiedottaja Satu Hardén kertoo kaupan uusista mahdollisuuksista ja haasteista.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s