Norssin tytöt suuressa maailmassa

Istanbulilainen yhteistyökoulumme Doga School osallistui Bett 2015-messuille ja he tarjosivat koulullemme mahdollisuutta tulla kertomaan tMBA-opintojen suorittamisesta Norssilla osana Doga Schoolin omaa messuesittelyä. Näin ollen rehtorit päättivät lähettää Lontooseen kaksi ahkerasti tMBA-opintoja suorittanutta opiskelijaa. Valituiksi tulivat toisen vuosikurssin opiskelijat Eevi ja Julia.

Julia ja Eevi kertovat tMBA-opintojen suorittamisesta.

Julia ja Eevi kertovat tMBA-opintojen suorittamisesta Norssilla.

Bett 2015 oli jättimäisen suuri tapahtuma Lontoon ExCel-areenalla. Doga Schoolilla oli aika iso standi erittäin hyvällä paikalla lähellä yhtä sisääntuloa messualueelle. Eevin ja Julian pitkien messupäivien tehtäviin kuului mm. ohikulkevien messuvieraiden tMBA-aiheisiin kysymyksiin vastaamista sekä presentaatioiden pitämistä yhdessä istanbulilaisten kanssa.

Bett 2015 viestiseinän kuvitusta.

Bett 2015 viestiseinän kuvitusta.

Doga Schoolin standilla oli erittäin kansainvälinen tunnelma ja mahdollisuus solmia uusia tuttavuuksia. Eevi ja Julia saivat työskennellä ja tutustua nuoriin tMBA-opintojen suorittajiin Turkin lisäksi mm. Hollannista, Yhdistyneistä kuningaskunnista, Libanonista ja Venäjältä. Samalla porukalla on mahdollisuus tavata uudelleen huhtikuussa 2015 Istanbulissa tMBA Summitissa.

2 ajatusta artikkelista “Norssin tytöt suuressa maailmassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s