BN-linjan neljäs toimintavuosi on hyvässä vauhdissa

Kesäloma alkaa olla kaukainen muisto vain ja opiskelurutiinit löytyvät jälleen selkäytimistä. Uusi vuosikerta, 15CBN -ryhmä, on aloittanut innokkaana opintonsa. He ovat jo päässeet maistamaan BN-linjan arkea: ensimmäiset vierailijat ovat käyneet Norssilla vierailulla ja ensimmäinen yritysvierailu on tehty. Myöhemmin vierailuista ja vierailijoista saadaan lukea lisää.

Toinen vuosikurssi on jo ehtinyt huomata, että toisena BN-vuotena opinnot hieman muuttavat olemustaan. Tavoitteena on toisen BN-vuoden aikana syventää opintoja, esim. on mahdollista opiskellla teollisuustalouden perusteita Tampereen teknillisessä yliopistossa tai voi syventyä nuoren yrittäjän arkeen perustamalla oman NY-yrityksen. Toisen vuoden markkinointikurssilla suunnitellaan ja kehitetään oman NY-yrityksen markkinointia.

Abeilla on selkein muutos siinä, että BN-opintojen osuus jää aika pieneksi, koska abivuonna on keskityttävä myös ylioppilaskirjoituksiin. BN-linjan yhteiset luennot ja vierailijat näkyvät jonkin verran myös kolmosten arjessa.

Kaikki lukuvuonna 2015-2016 BN-linjalla opiskelevat yhteisessä kuvassa.

Kaikki lukuvuonna 2015-2016 BN-linjalla opiskelevat yhteisessä kuvassa.

Iloksemme yhteistyö Pirkanmaan Yrityskylän kanssa jatkuu tänäkin lukuvuonna. Ensimmäisen vuosikurssin kaikki opiskelijat pääsevät keväällä 2016 ohjaamaan Yrityskylään. Syyskuun aikana tustutumme Tampereen Alihankintamessuille sekä muutamat opiskelijat pääsevät osallistumaan Bisnes ja kulttuuri -seminaariin Tampere-talossa. Syksymmällä ilmeisesti saamme uusia yhteistyökuvioita avatuksi. Kiinnostava vuosi jälleen tulossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s