Business ja kulttuuri -seminaari Tampere-talossa

Syyskuussa yhteistyökumppanimme Kauppakamari tarjosi viidelle BN-linjan opiskelijalle tilaisuuden osallistua Tampere-talossa Business ja kulttuuri -seminaariin.

pöydässä

Seminaarissa pohdittiin eri alojen ihmisistä koostuneissa pöytäkunnissa, että uskallammeko rikkoa rajoja ja vanhoja toimintamalleja. Ja miten digitalisaatiota voidaan hyödyntää rajojen rikkomisessa. Päivän aikana saimme kuulla motivointipuheenvuoroja ja käydä kiinnostavia keskusteluja useiden eri alojen ihmisten kanssa.

avaussanat

seminaarissa

Opiskelijoiden ajatuksia päivästä:

”Mielestäni seminaarin pöytäkeskustelut oli hyvä idea, koska siinä kuuli monien ihmisten ajatuksia ja pystyi tuomaan omat helposti. Tunnelma oli rento ja puheet oli hyviä. Digitalisaatio oli kiinnostavin, koska aiheesta oli itselläni myös tietoa ja mielipiteitä.”

”Minä itse pidin tapahtumasta todella paljon. Opin paljon uusia asioita ja näkökulmia. Mielestäni olisi upeaa, jos se olisi mahdollista kokea uudelleen. Tilaisuus olisi mielestäni todella hieno ja opettavainen kokemus myös tulevien vuosien opiskelijoille. Ainakin digitaalisaatiosta puhuttiin paljon ja mielipiteet vaihtelivat yllättävänkin paljon alojen ja ihmisten välillä. Muut olivat enemmänkin monia pieniä ”väläyksiä”, kuin isoja uusia asioita”.

”Seminaarissa oli kiva kun joutui vähän haastamaan itseään kun keskusteli oikeasti aikuisten yrittäjien kanssa. Ryhmissä keskustelu oli mukavaa sillä oli pakko olla myös itse äänessä ja muut tuntuivat kuuntelevan mielenkiinnolla. Ryhmäjuttu oli vähän kun koulussa paitsi että puhe ei harhaillut vaan keskusteltiin oikeasti asiasta. Inspis puheenvuorot oli mielenkiintoisia. Irma Optimistin puhe oli yksi mielenkiintoisimmista puheista mitä olen kuullut ja saatiin myös kahvitauoilla hyviä neuvoja omaan yritykseemme. Meidät otettiin siis hyvin vastaan.”

”Bisnes ja Kulttuuri seminaari oli mun mielestä tosi mielenkiintoinen ja hieno kokemus, jonne kyllä tahtoisi lähteä uudelleenkin. Sain siellä kerättyä hyödyllistä tietoa ja ideoita, joita aion tulevaisuudessa käyttää :). Tapasin tapahtumassa mielenkiintoisia ihmisiä ja pöytäkeskusteluista nousi mielenkiintoisia keskusteluaiheita. Tietysti aluksi vähän ajatteli, että mitä näistä aiheista voi nyt kauheasti kertoa kun ei ole missään yrityksessä tai yhteisössä, eikä kokemusta vielä paljoa ole, mutta seminaarin aikana ja pöytäkeskustelujen edetessä huomasinkin, että keskustelun aihetta löytyi paljon myös lukion osalta. Suosittelisin tällaista tapahtumaa kenelle tahansa.

Mielestäni seminaari onnistui todella hyvin ja oli todella mukavaa.”

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s