Slush for Youth

Torstai, marraskuun 12. päivä alkoi kymmenellä BN-linjan nuorella aikaisin,  sillä olimme matkalla kohti Helsinkiä jo klo 6.04 junalla Tampereen asemalta.

image

Meillä ja muilla kansainvälisen liiketoiminnan lukioverkoston lukioiden opiskelijoilla oli hieno tilaisuus osallistua ensimmäistä kertaa järjestettävään Slush for Youth -tapahtumaan. Päivä alkoi jo 8.30 Ylen Isossa Pajassa. Päivän idea oli lähtöisin nykyisin Taloudellisessa tiedotustoimistossa työskentelevältä  Mikko Hakalalta ja Slushin toimitusjohtajaltalta Riku Mäkelältä.

Aamun ohjelmassa Youth for Slush -päivänä oli tiedossa koodausta, graafista suunnittelua sekä myymistä. Opiskelijat oli jaettu ryhmiin, joissa toimittiin koko päivän ajan. Päivän toimintakieli oli englanti ja yhteydenpidossa käytettiin Whatsappia. Slush for Youth -tapahtuman sponsoreina olivat Taloudellinen tiedotustoimisto (TAT), YLE, Aaltoes ja Microsoft.

Iltapäivällä opiskelijaryhmät siirtyivät SLUSH-tapahtumaan Messukeskukseen. Ryhmillä oli tehtävänä haastatella start up -yrityksiä sekä tutustua Slushiin omatoimisesti.

BN-linjan opiskelijat ottivat kaiken hyödyn tapahtumasta irti. Joku pääsi testaamaan koulussa oppimiaan kiinan kielen alkeita käytännössä. Nuoret bongasivat julkkiksia ja poliitikkoja Messukeskuksessa mm. komissaari Jyrki Kataisen puheenvuoroa oli seurattu, Riku Rantalaa kunneltu ja ainakin Hjallis Harkimo ja Bruce Oreck oli nähty.

Kotimatkalle lähdimme ensimmäisen vuosikurssin BN-linjalaisten kanssa samalla kyydillä. BN15 -ryhmä oli ollut vierailemassa Invest -messuihin Wanhassa Satamassa ja Suomen Pankkiin osastopäällikkö Mika Pösön johdolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s