BN-linjan opiskelijoita Pörssilähettiläinä

porssilahettilaat

Pörssilähettiläänä verkostoitumassa sijoittamisesta
kiinnostuneiden kanssa

Hei, olemme Nea ja Sini ja olemme Tampereen yliopiston normaalikoulun lukion toisen vuosikurssin opiskelijoita ja pörssilähettiläitä. Edistämme nuorten talousosaamista jakamalla tietojamme ja kokemuksiamme yhdeksäsluokkalaisille.

Olin pitänyt sijoittamista äärimmäisen vaikeana käsitteenä niin kauan kuin muistan, mutta kuullessani pörssilähettilästoiminnasta ajattelin, että nyt on aika ymmärtää asiat oikein.”
– Nea

Nähdessäni Pörssilähettiläiden hakuilmoituksen, ajattelin, että tuo on se juttu, mikä minua kiinnostaa, ja minkä parissa haluan työskennellä myös tulevaisuudessa.
– Sini

Viime syksynä kävimme kolmen päivän pituisen koulutuksen, jonka järjesti Pörssisäätiö. Olimme ensimmäiset pörssilähettiläät koko Tampereen seudulla yhdessä muiden syksyllä 2018 koulutuksessa mukana olleiden kanssa. Nämä laadukkaat ja syventävät kolme koulutuspäivää innostivat meitä tutustumaan tarkemmin vaurastumiseen ja sijoittamiseen. Tätä emme itsekään osanneet olettaa ennalta. Kenelläkään meistä Pörssilähettiläistä ei tarvinnut olla mitään ennakkotietoja, vaan koulutuksessa asiantuntijat toivat esille kaiken tarvitsemamme tiedon.

Koulutuspäivien jälkeen tehtävänämme on tehdä kouluvierailuja yläkouluihin. Ensiksi ajatus kouluvierailuista jännitti suuresti, mutta kokemuksen kertyessä ja käsitteisiin perehtyessä innostus ohitti jännityksen. Vierailujen lisääntyessä varmuus omasta tietämyksestä kasvoi. Huomasimme kuinka vaikeistakin asioista voi antaa yksinkertaisen kuvan.

Olemme hyvin iloisia, että lähdimme mukaan Pörssilähettilääksi. Olemme oppineet paljon uutta sijoittamisesta ja vaurastumisesta ja innostuneet asiasta.

Pörssilähettilästoiminta on kuin oikotie sijoittamisen maailmaan ja asiantuntijoiden kanssa syventymiseen. Lähde siis sinäkin mukaan ja ota hyöty oikotiestä!

Nea & Sini

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s